PATHWAY TO A BRIGHTER FUTURE

Get Started

Study Abroad

Study in Singapore

Is it true that studying in Singapore is expensive? Read more to find out.

Living in Malaysia

Read more to find out the similarities between Indonesia and Malaysia, and also their differences.

Work-study balance in Australia

Learn how to work in Australia while pursuing your degree, and other tips in this article.

Our Alumni

EL Square cepet banget di urusin sama EL Square, ga pake repot deh pokoknya, semua nya beres, dateng ke Deakin College cuman test English, udah deh di terima. Recommended banget buat yang mau apply masuk college dan university.

Jodie & David

Deakin University, Melbourne

Kesan di urus EL Square: ngebantu banget buat proses sekolah ke luar negeri, semua dibantu sampai selesai dan kalau perlu apa apa juga langsung di bantu hehehe, intinya aku dari bingung cara daftar sekolah di luar negeri di bantuin sampai akhirnya berhasil masuk sekolahannya.

Jemima

Kaplan Singapore

Kesan di urus EL Square: sangat professional dalam mengurus masalah, efficient dan jelas, mantab.

Garry Hung

TMC Academy

Have any questions?

 

 

Enquiry

Upcoming Events

Networking Day

2018-08-26

Networking Day

2018-08-26

Networking Day

2018-08-26

Subscribe

Join Our Newsletter

Keep updated with news from the EL-Square by subscribing to our newsletter. No spam, we promise!

Share This